Pålitlig Partner

I 35 års tid har vi levererat komponenter och hydrauliklösningar till industri och mobila applikationer.

Många av våra kunder har varit med från start och desto fler har anslutit på vägen. Bland dem finns allt ifrån trucktillverkare till service- och installationsbolag.

Vi har valt att uteslutande samarbeta med tillverkare som ligger i absoluta framkant inom sina respektive teknikområden. Det är en trygghet för oss att kunna leverera tekniskt innovativa kvalitets produkter. Det nära samarbetet med våra noga utvalda leverantörer är långsiktigt, det är en förutsättning för att vi skall kunna skapa ett värde för alla parter.   

Vi ser oss som en ledande hydraulikleverantör som utmärker sig genom sin kompromisslösa kvalitet, hög leveranssäkerhet och engagemang för kundtillfredsställelse.

Vad driver oss?

Vi vill förse er som kund med komponenter och tekniska lösningar som driver på er utveckling och framgång. För oss är det viktigt att få följa med på er resa och förmedla vår kunskap när den behövs. Vi är gärna med i ett tidigt utvecklingsskede genom hela processen för att sedan leverera en färdig produkt eller systemlösning.

Vi drivs av utmaningar och möjligheter till att bidra med förbättring för våra kunder och leverantörer.

Våra kund- och leverantörsrelationer är det viktigaste vi har, där i ligger källan till all inspiration.

Vårt team

Vi är ett sammansvetsat team som känner varandra väl, tillsammans har vi över 125 års erfarenhet inom hydraulikbranschen. På kontoret och ute i verkstaden finns det erfarna ingenjörer och tekniker som är redo att ge er kunder support och rådgivning.  

Vi inbillar oss att vi är tillräckligt stora för att ta oss an större projekt men också lagom små för att behålla flexibiliteten som krävs för att möta våra kunders förväntningar.