Ventiler

Hydrocomp har mångårig erfarenhet av systemdesign inom hydraulik. Med vår kvalitetsleverantör, Buchholz,  tar vi fram skräddarsydda hydraulventiler som uppfyller krav och behov för varje kund, oavsett bransch.

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika krav och designar ventiler som passar perfekt in i deras specifika applikationer.

Strävan är att alltid leverera skräddarsydda lösningar som optimerar prestanda och energieffektivitet.

Anpassade ventiler

Vi tillhandahåller elektriskt styrda proportionalventiler anpassade till Era önskemål. I sortimentet finns ventiler som klarar flöden på upp till 220 l/min och tryck upp till 380 bar.

Våra ventiler används ofta i applikationer som gaffeltruckar, anläggningsmaskiner och sopbilar. Ventilerna är alltid anpassade efter våra kunders individuella behov, det är därför ni inte finner några standardprodukter i vårt program.

På konstruktions- och utvecklingsavdelningen skräddarsyr våra experter kundanpassade lösningar som matchar våra kunders individuella specifikationer och krav.

Vår standard

Produkterna uppfyller kundens krav med avseende på funktionalitet, installationsutrymme och integration av tilläggsfunktioner. De består i huvudsak av väl beprövade komponenter som är integrerade i ett ventilblock vilket ger en kompakt design.

Hydrocomp AB är med hela vägen i de projekt vi arbetar med. Vi hjälper till med specifikation, prototypframtagning, 0- serier och serie produkt. Dokumentation är en självklarhet och vid seriestart diskuterar vi också tillgänglighet/ lager.

För oss på Hydrocomp är speciallösningar standard!