Hem
Genomskinligt hydrauliskt ventilblock med påmonterade ventiler och kontakter

Ventiler

Vi tillhandahåller elektriskt styrda proportionalventiler anpassade till Era önskemål. I sortimentet finns ventiler som klarar flöden på upp till 220 l/min och tryck upp till 380 bar.

Våra ventiler används ofta i applikationer som gaffeltruckar, anläggningsmaskiner och sopbilar. Ventilerna är alltid anpassade efter våra kunders individuella behov, det är därför ni inte finner några standardprodukter i vårt program.

På konstruktions- och utvecklingsavdelningen skräddarsyr våra experter kundanpassade lösningar som matchar våra kunders individuella specifikationer och krav.

Produkterna uppfyller kundens krav med avseende på funktionalitet, installationsutrymme, integration av tilläggsfunktioner och de är också extremt effektiva och rimligt prissatta. De består i huvudsak av väl beprövade komponenter som är integrerade i ett ventilblock vilket ger en kompakt design.

Hydrocomp AB är med hela vägen i de projekt vi arbetar med. Vi hjälper till med specifikation, prototypframtagning, 0- serier och serieprodukt. Dokumentation är en självklarhet och vid seriestart diskuterar vi också tillgänglighet/ lager.

Kontakta oss gärna, för oss på Hydrocomp är speciallösningar standard!